XRP Investeerders nemen juridische stappen tegen SEC

XRP Investeerders nemen juridische stappen tegen SEC Over Ripple Lawsuit

Indieners beweren dat de SEC de belangen van de beleggers heeft geschaad door XRP tot zekerheid te verklaren.

  • XRP houders hebben een petitie ingediend voor een bevelschrift tegen de waarnemend voorzitter van SEC,
  • Elad Roisman, op 1 januari in de U.S. District Court of Rhode Island.
  • Het verzoekschrift stelt de fiduciaire verplichtingen van SEC ter discussie en beweert dat het agentschap de belangen van de investeerders heeft geschaad door XRP zeven jaar na de aanvankelijke verdeling te verklaren.

De houders van XRP hebben op 1 januari 2021 een petitie ingediend bij de U.S. District Court of Rhode Island beweert dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) er niet in is geslaagd Bitcoin Profit om de belangen van de investeerders te beschermen‘ door XRP tot een effect te verklaren.

XRP Houders zeggen dat SEC heeft gefaald.

Een groep XRP-houders heeft een petitie ingediend voor een dagvaarding tegen de waarnemend voorzitter van de SEC, Elad Roisman.

In het verzoekschrift wordt beweerd dat de SEC investeerders heeft geschaad door de penning te verklaren als een zekerheid in haar rechtszaak tegen Ripple. Op 22 december kondigde de Commissie in een officiële klacht aan dat Ripple ongeregistreerde effecten aan investeerders verkocht in de vorm van XRP.

Intussen hebben talrijke Amerikaanse cryptocurrencybeurzen de handel in de symbolische waardepapieren stopgezet of opgeschort, waardoor de prijs van de waardepapieren is gedaald.

„The Writ vraagt de SEC om onze XRP-effecten uit te sluiten,“ zei de hoofdaanvrager en XRP-houder, John E Deaton.

De petitionarissen debatteren verder dat het verklaren van het teken een veiligheid zeven jaar na de eerste distributie de oefening van seconde van zijn discretie in vraag stelt.

Het verzoek verklaart dat seconde de ex-voorzitter Jay Clayton openbaar over de houding van het agentschap op XRP bij vele gelegenheden werd gevraagd. De voorzitter heeft echter niet tijdig duidelijkheid verschaft.

„Als voorzitter van de SEC, was het de fiduciaire plicht van Jay Clayton (Clayton) om de SEC-zendingsverklaring af te dwingen. In plaats van het beschermen van investeerders en het delen van informatie om investeerders te helpen geïnformeerde besluiten te nemen, veroorzaakte de gedaagde [seconde] bewust en opzettelijk multibillion-dollar verliezen aan onschuldige investeerders,“ leest het verzoek.

Indien verleend, zal het bevelschrift proberen om de voortdurende actie van seconde over de wettelijke status van teken te verhinderen.

Voor de Commissie, heeft het Zuidelijke District van New York gepland om gerechtelijke procedures tussen seconde en Ripple, de uitgever van XRP, in Februari te beginnen.