VRM toimittaa suuria salauksia, joilla on vähäinen vaikutus markkinoihin volyymien kasvaessa

3. maaliskuuta 2021 – Korkean taajuuden kauppayhtiö VRM on ilmoittanut, että sen keskimääräinen päivittäinen kaupankäyntivolyymi on nyt 15 – 20 miljardia dollaria, kun sen vaikutus salausmarkkinoilla kasvaa.

Yhtiö käy kauppaa tekoälypohjaisten kvantitatiivisten korkean taajuuden strategioiden kanssa salausmarkkinoilla ja tarjoaa myös vaihtoa asianmukaisilla markkinatuoteratkaisuilla.

VRM toimii useilla tärkeimmillä kaupankäyntialustoilla, kuten BitMEX, OKEx, Huobi, Binance ja Bithumb

Yksi VRM: n uusimmista innovaatioista on Musta valtameri, joka tarjoaa pääsyn Dark Pooliin ja Liquidity Pooliin, mikä hyödyttää kauppiaita, sijoittajia ja vähittäiskauppaan keskittyviä yrityksiä salausmarkkinoilla. Yritys ja ammattimainen sijoittaja tarjoaa salauksen säilytystä, lainoja ja fiat-ramppia yrityksille. Hanke on perustettu varmistamaan, että suuria salausvarojen paloja voidaan käydä nopeasti kauppaa – alueella, jolla kysyntä kasvaa.

Musta valtameri luo välittäjille ja institutionaalisille toimijoille mahdollisuuden suorittaa yli 100 000 dollarin arvoiset salaustapahtumat suurella nopeudella vaikuttamatta markkinoihin.

Tarjolla on kahden tyyppisiä yhdistämispalveluja. Dark Pool tarjoaa valaita asianmukaisella tavalla ja valtavan määrän likviditeettiä – ja varmistaa, että tiedot eivät tule julkisiksi. Tämä palvelu tarjoaa myös enemmän joustavuutta ja parempia hintoja kuin nykyiset reseptilääkeratkaisut – kaikki pienentävät maksuja ja auttavat asiakkaita välttämään liukastumista.

Samaan aikaan Liquidity Pool palvelee vähittäiskaupalle suuntautuneita yrityksiä ilman vähimmäistilauskokoja. Tämä palvelu on suunniteltu antamaan vähittäiskauppiaille mahdollisuuden antaa asiakkailleen pääsy kauppapaikkaan. Olemassa olevat pilviratkaisut, jotka tarjoavat yrityksille vaihtomalleja ja pääsyn niiden likviditeettiin, komentavat usein jopa 50%: n maksuja – mutta sitä vastoin Musta valtameri perii nolla maksua ja antaa alennuksen jokaisesta alustansa kautta toteutetusta tilauksesta.

Mustan valtameren kilpailuetu on siinä, miten se tarjoaa rajattomat API-puhelut – ominaisuuden, jota mikään salauspörssi ei tällä hetkellä tarjoa. Vielä parempi, 24/7/365 käyttöaika varmistetaan 100%: n redundanssilla.

Mustan valtameren toimitusjohtaja Andrei Grachev sanoi:

”Veloitamme pieniä palkkioita institutionaalisilta asiakkailta – ja olemme erilaisia, koska emme ansaitse rahaa leviämisestä. Musta valtameri on päättänyt tarjota markkinoiden parhaat toteutushinnat. Maksuttomat alustat saattavat tuntua houkuttelevilta, mutta miljoonan dollarin päivittäinen kaupankäynti voi tarkoittaa, että menetät 3,5 miljoonaa dollaria vuodessa leviämisestä. Sen sijaan menemällä alustalle, joka on läpinäkyvä sen kustannusten suhteen, voi laskea nämä maksut kokonaan 200 000 dollariin vuodessa. Se ei ole järkevää valitsemiesi asioiden suhteen. „